смисъл да се направи преобразуване от старата решетка /равната/да стане като новата маска на 155- цата/вдлъбнатата/. новата е такава вдлъбната навътре ,а старата е равна.може ли да се направи тази манипулация и колко би струвало ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
може ли да се направи феислифт на решетката на 155 ?
Collapse
X
-
За можене със сигурност може - моята е с новата решетка. Номера е да си намериш решетката.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Първоначално публикувано от Grimима такава песен на Crystal Method....
ква песен бре човек - застани на сянка малко ,че те е напекло.
иначе мерси за отговорите. :PALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от Grimабе забелязвам че все се вреш дето не ти е работа....
В тоя форум што са толкова кисели всички не мога да разбера.Всички са супер отворени и страшни тарикати/мъже/.Не те визирам теб - имаш готин аватар.Но мнение на още 4-ма други алфисти е ,че хората във форума са КИСЕЛЯЦИ. Не знам защо е така,това е много тъпо -уж сме се събрали около една идея -ама маи не Баш.От тия 4-мата - 2 ма вече не пишат и не търпят тъпото и безмислено отношение на някой от форума.Маи аз ще съм №3.
Иначе пак искам да благодаря на другите които ми отговорихаALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
ами идеята ми беше друга ама няма значение това.... имах предвид последните думи в подписа на pr_00f... не дали сум слънчасал или нещо от сорта.... а и ти много обидчив се извъди.......CHILL!
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
Comment